Oletko eläinrakas ihminen? Rauhoitutko aina eläinten seurassa? Haluatko hoitaa eläimiä? tai vain rapsutella ja paijailla niitä kaikessa rauhassa?

Voisitko pysähtyä ja rapsutella söpöä kania kesäisenä päivänä nurmikolla? tai istahtaa lammaslaitumelle rapsuttelemaan luoksesi tulevia uteliaita karitsoita ja uuhimammoja?

Vai haluatko sittenkin harjata ja taluttaa ponia? Syöttää kanoille voikukan lehtiä? Silitellä kissaa? Rapsuttaa koiraa? Syöttää kalkkunaa?

Jos vastasit kyllä niin meillä tämä kaikki onnistuu... Ja täysin omassa rauhassa.

Eläinten rapsutteluhetkessä tilan väen kanssa kierretään läpi kaikki kesäaitaukset ja esitellään kaikki hurmaavat eläinpersoonamme.

Kierros on aina yksityinen, joten tilalla on kerrallaan vain yksi perhe/ryhmä.

Eläimiä pääsee rapsuttelemaan joko aidan takaa tai myös sisälle aitauksiin pääsee tekemään lähempää tuttavuutta. Monesta eläimestämme kuoriutuukin hetken rapsuttelun jälkeen varsinainen "sylihiiri" joka ei meinaakaan saada rapsuttelusta tarpeekseen ollenkaan...;)

Eläinten kanssa toimiminen luo aina vahvoja tunteita ja muistoja. Eläinten rauhoittava vaikutus on upea tunne tässä hektisessä maailmassa.

On hieno nähdä kuinka vilkaampikin lapsi tai aikuinenkin saattaa hetkessä rauhoittua kun se "oma eläinystävä" löytyy syliin....

Kaikki eläimemme ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, joten hoito, herkkujen syöttäminen, halailu ja rapsuttelu on turvallista ja helppoa tottumattomallekin.

Me emme ole eläinpiha tai eläintarha johon voi vain astella lippuluukun kautta. Meillä ei kukaan tule toteamaan selkäsi taakse että "jokohan olisi aika siirtyä seuraavalle aitaukselle että muutkin pääsee..." EI! Me olemme vain pieni maatila, joka avaa ovensa ja yksityisyytensä vain pieni pala kerrallaan.

Rapsutteluhetken kestoaika on noin 1-1.5h eläinten hoitamis- ja rapsutusinnokkuuden mukaan, hinta 25€/perhe/pienryhmä.(5-henkeä)

Isommat ryhmät sopimuksen mukaan.

Oman rapsutteluhetkesi voit tilata suoraan:

Milla: 0503496653 metsalantila@gmail.com

Tilalla maksutapoina käyvät: käteinen, pankkikortti. mobilepay ja paypal.